Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Міністерство національної єдності, яке очолює віцепрем'єр-міністр Олексій Чернишов, може бути ліквідоване через брак фінансування та кадрову нестачу. Про це повідомляє LIGA.net із посиланням на джерело, обізнане з процесом підготовки можливого перезава...
Полонений бурят Іван Хамгушеєв зізнався в розстрілі беззбройного українського військового. Про це повідомили Десантно-штурмові війська ЗСУ, передають Патріоти України. В український полон потрапило четверо окупантів з 810-ї бригада морської піхоти РФ. ...