Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Екіпаж ударних дронів-камікадзе бригади "Хартія" Нацгвардії України знищив групу російських військових біля водойми та влаштував окупантам "сеанс гідромасажу з ефектом миттєвої релаксації", передають Патріоти України. Оператори безпілотників вирахували...
"Трамп остаточно злився з питання санкцій проти Росії? Схоже на те. Фактично, він каже ЄС - або ви приєднуєтесь до мене у моїй торгівельній війні проти Китаю, або я не хочу розмовляти про тиск на Росію. Звісно, ЄС не буде у це грати", - пише інвестиці...