Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
"Американський президент відчуває перші нотки розчарування у Путіні, але це достеменно не точно. Хоча дедлайни "швидкого миру до 20 квітня" летять псам під хвіст — Вашингтон ще тішиться мріями про дружбу із Росією. Уряд США навіть тимчасово зняв санкці...
Сім'я генерального директора російського суверенного фонду Кирила Дмитрієва володіє нерухомістю в Росії, ОАЕ та Франції на суму близько 7,5 млрд рублів (понад $88 млн). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ. Кирило Дмитрієв був пр...