Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Засновник месенджера Telegram Павло Дуров викупався в озері на території національного заповідника «Кольсайські озера» в Казахстані, де купання заборонено та карається штрафом, зазначають Патріоти України. Кадри купання у холодній воді бізнесмен виклав...
Під час чергового пленарного засідання Верховної Ради України між головою парламенту Русланом Стефанчуком та народним депутатом Миколою Тищенком стався кумедний епізод, повідомляють Патріоти України. Микола Тищенко під час обговорення порядку денного з...