Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Британський військовий експерт Майкл Кларк розповів, що чекає на Україну, якщо Київ відмовляється віддати Крим і продовжить воювати без допомоги США, лише з Європою. Про найбільш ймовірний сценарій війни в наступні місяці та роки Кларк розповів для Sky...
Український співак та композитор Анатолій Матвійчук висловився про пенсії українських артистів. Виконавець минулого року виїхав за кордон та розповів, скільки йому там потрібно грошей на життя. А також він розкрив, яку суму виплат отримує щомісяця та п...