Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
Журналіст та блогер «Апостол» Дмитро Карпенко після початку повномасштабного вторгнення взяв інтерв’ю у більш як півтора тисяч полонених росіян. На каналі «Ісландія» Карпенко поділився, яка історія, розказана окупантом, змусила волосся на його голові р...
У липні росіяни окупували 564 кв. км території України, вийшовши фактично на ті самі цифри, що і в червні. Про це повідомляє DeepState у суботу, 2 серпня, передають Патріоти України. Аналітики провели кореляцію між штурмовими діями та відношенням окупо...