Процес випікання хліба – це здатність людини творити магію власними руками. З однакових інгредієнтів можна приготувати безліч абсолютно різних хлібин. Між собою рецепти різняться пропорціями, способами замісу, ферментації, формування та способом випікання. Для господинь з досвідом, випічка будь-якого хліба не складає труднощів, а що робити, коли немає досвіду, або часу на приготування, а так хочеться відчути смак свіжого гарячого домашнього хліба. Для таких випадків і є рецепти, в якихтреба тільки об`єднати складові, залишити тісто на 1 годину, перелити в форму і через 40 хвилин - насолоджуватись домашнім запашним хлібом. Рецепт приготування такого хліба ви можете переглянути за посиланням нижче
"Російська "ЮнАрмия". Діти з перших класів проходять військову підготовку. Вже за сім-дев'ять років їх можна буде відправляти на війну. Є ідеї, для кого вони готують майбутніх вбивць? Правильно, для нас і наших дітей", - пише волонтерка Марія Берлінськ...
У неділю, 24 серпня, у центрі Москви пролунав потужний вибух у культовому магазині іграшок «Детский мир», розташованому поруч із будівлею Федеральної служби безпеки (ФСБ) РФ на Луб’янській площі. Внаслідок інциденту загинула одна людина, ще декілька ос...